19 aprilie 2019
Cercul Științiștilor și consultare pentru noul apel
Fundația Comunitară Galați va organiza o întâlnire cu toți beneficiarii Științescu ai ediției 1, împreună cu alți pasionați pasionați ai științelor – elevi, studenți, profesori, reprezentanți ai companiilor și instituțiilor de învățământ pentru a face un schimb de experiențe despre desfășurarea lui Științescu. Va fi prezentată prima variantă a ghidului de finanțare, iar beneficiarii și potențialii beneficiari sunt invitați să-l îmbunătățească. Orice propuneri, curiozități sau sugestii vor putea fi adresate în sesiunea de întrebări și răspunsuri.  
aprilie - decembrie 2019
Fundraising local
24 mai
Lansare Științescu 2.0
Evenimentul de lansare invită beneficiarii Științescu, împreună cu comunitatea care împărtășește dragostea pentru științe să-l cunoască pe noul Științescu, un apel de proiecte care finanțează inițiativele creative de educație non-formală, experimentală, inovative, creative, care promovează  implicarea activă a elevilor, interdisciplinaritatea, motivația intrinsecă și dezvoltarea de abilități. Va fi anunțat bugetul fondului și va prezentat ghidul de finanțare în forma sa finală. Potențialii beneficiari pot discuta deschis despre procesul de aplicare și jurizare cu membrii Fundației, specialiști și juriul care va fi prezent la eveniment.
24 mai - 10 august
Trimitere scrisori de intenție
Scrisorile de intenție care detaliază ideea proiectului se depun până în data de  10 august și se vor trimite pe adresa stiintescugl@fundatiacomunitaragalati.ro  
10 iunie - 10 august
Înscrierea proiectelor și perioada de consultări
În perioada dintre evenimentul de lansare și termenul limită pentru depunerea proiectelor (10 august 2019), echipa Fundaţiei Comunitare Galați va organiza consultări săptămânale (va fi stabilită ziua ulterior) cu organizațiile, profesorii și echipele care vor să depună aplicații. În acest fel vrem să ajutăm aplicanţii, mai ales pe cei care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile. Vom sta împreună la discuţii, vă vom explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vă vom pune în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor.
10 august - 30 septembrie
Evaluare și selecția proiectelor
21 decembrie 2019 - 21 ianuarie 2020
Contractarea proiectelor
22 dec 2019 - 20 iunie 2020
Implementarea proiectelor
25 - 26 aprilie 2020
Festivalul Științelor
Inițiatorii din Științescu 2.0 se vor aduna în ”casa științelor”, la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” pentru a împartăși pasiunea lor pentru științe cu toți gălățenii. Tinerii și elevii, alături de profesori, ONG-iști, mentori din Programul Științescu Galați, vor face demonstrații și ateliere experimentale pentru a reda episoade din proiectele lor Științescu. Vor avea loc și dezbateri și vor fi culese propunerile cu privire la direcția strategică a programului pentru noua ediție, Științescu 3.0
5 iunie 2020
Eveniment final
Toți beneficiarii Științescu vor sărbători rezultatele proiectelor sale, elevii și beneficiarii vor fi invitați să facă demonstrații sau prezentări ale proiectelor, vor povesti despre experiențele lor. Mentori, pasionați ai științelor, donatori și susținători vor sărbători alături de echipa Fundației Comunitare Galați încheierea cu succes a ediției a doua Științescu.

Ghid de finanțare ȘTIINȚESCU 2.0

 

Fondul Științescu Galați -fondul pentru stimularea interesului pentru științe, tehnologie, inginerie, matematică și arte digitale sau create cu ajutorul tehnologiei

 

 

 

INFORMAȚII GENERALE

 

Prin Fondul Științescu Galați, Fundația Comunitară Galați dorește să ofere oportunitatea copiilor și tinerilor din clasele 0 – 12 din Galați să descopere, să dezvolte și să promoveze abilitățile și potențialul lor natural prin finanțarea de proiecte educaționale care propun o abordare de învățare multi-disciplinară și aplicată a științelor.

 

Științele și tehnologia joacă un rol primordial în dezvoltarea unei societăți dezvoltate și sustenabile, iar România poate exploata aceste oportunități dacă mai mulți tineri aleg să exploreze aceste domenii. Aparent, decizia urmării unei cariere se face în timpul liceului, dar, această decizie își are fundamentele în entuziasmul pentru anumite materii sau interese care poate fi descoperită din copilărie, în anii de școală gimnazială și chiar primară. Când întâlnirea cu științele și tehnologia este una plăcută, interactivă , prin care descoperă frumusețea acestor domenii, li se stimulează curiozitatea și motivația de a explora și învăța mai mult, iar probabilitatea de a-și alege o carieră în domeniu crește substanțial.

 

În acest spirit, la sfârșitul anului 2014, a fost inițiat Fondul Științescu, de către Federația ”Fundațiile Comunitare din România”, cu sprijinul Romanian-American Foundation, ca proiect pilot în patru orașe (București, Cluj, Iași și Sibiu). Din ianuarie 2016, programul s-a extins la nivel național, în prezent, fiind implementat, prin fundațiile comunitare locale, în Sibiu, București, Iași, Cluj, Brașov, Mureș, Odorheiu Secuiesc, Bacău, Oradea, Țara Făgărașului, Prahova, Timișoara și Galați. În Galați, Fondul Științescu este implementat din 2018, de către Fundația Comunitară Galați.

 

Obiectivele strategice ale Fondului Științescu la Galați sunt:

 

 • Pilotăm soluții educaționale inovatoare, creând resurse suplimentare în comunitate pentru inspirație şi creșterea factorului atractivitate în învățare prin finanțarea unor proiecte calitative și diverse, interdisciplinare, practice care dezvoltă abilități de colaborare și dezvoltare personală.
 • Să încurajăm filantropia și voluntariatul și să aducem la un loc, în jurul unui subiect important precum educația, o comunitate locală de suporteri, parteneri locali și oameni de acțiune.
 • Să determinăn o schimbare în modul de învățare/predare a științelor pentru elevi.

 

CINE SUNT PREFERAȚII LUI ȘTIINȚESCU?

 

Științescu așteaptă proiecte care să-i implice activ pe cei mici, de la clasele 0 până la clasele mari de liceu, a XII-a, în activități care să le trezească interesul pentru științe. Așadar, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani. (19 ani, în clasa a XII-a)

 

CINE POATE SĂ DEVINĂ GRANTEE ȘTIINȚESCU?

 

Dacă ești pasionat de științe exacte, fie că faci parte dintr-o organizație nonguvernamentală sau dintr-un grupurile de inițiativă. Grupuri de inițiativă sunt formate din minimum trei persoane, care nu sunt constituite juridic, dar care au în comun o viziune și un proiect și își asumă implementarea integrală a respectivului proiect. În cazul fondului de față, grupurile de inițiativă pot fi formate din:

 • Echipe de pasionați de știință, tehnologie și artă digitală (ingineri, programatori, freelanceri, designeri, makeri, muzeografi, etc.);
 • Echipe de elevi sub îndrumarea unui profesor coordonator sau a unei organizații neguvernamentale;
 • Echipe de studenți;
 • Echipe de profesori și învățători;
 • Echipe mixte (oricare din categoriile de mai sus).

 

Beneficiarii programului trebuie să fie localizaţi în orașul sau județul Galați.

 

Este încurajată, în mod special, formarea de echipe mixte: adulți cu expertiză în domeniul STE@M și tineri. De asemenea, încurajăm implicarea persoanelor vârstnice, colaborările dintre persoane sau organizatii din mediul urban și cel rural.

 

Nu sunt eligibili pentru finanțare angajații și membrii de familie de gradul I și II (copii, părinți, frați/surori, soț/soție) ai angajaților partenerilor fondului – Romanian American Foundation, ai companiilor partenere – DAMEN și CRIOMEC până acum, dar și următoarele firme care vor sponsoriza sau membri ai Fundației Comunitare Galați (angajatilor din echipa executivă sau membrii din Board si membri de familie de gradul I si II).

 

Cu exceptia angajatilor FCG, persoanele mai sus mentionate pot avea rolul de MENTOR într-un proiect, cu mentiunea ca nu vor beneficia în mod direct sau administra grantul acordat si vor acorda mentorare doar pe baza de voluntariat, fara nicio remunerare sau beneficiu material. Orice caz care se inscrie în această situație trebuie să se supună procedurilor Politicii interne de evitare a conflictelor de interese a Fundației Comunitare Galați.

 

CE FEL DE PROIECTE ÎNCURAJĂM?

 

Prin fondul Științescu dorim să contribuim la dezvoltarea elevilor din Galați pentru viitor și astfel, încurajăm proiecte educaționale care promovează inovarea și creativitatea, implicarea activă a elevilor, motivarea și dezvoltarea de abilități mai degrabă decât transmiterea de informații.

 

Ne dorim ca proiectele propuse spre finanțare să îndeplinească următoarele caracteristici:

 

 • să fie creative și inovative
 • să fie interdisciplinare (biologie, chimie, geografie, geologie, științe ale pământului, astronomie, informatică, matematică, artă computerizată etc.);
 • să implice activ elevii în proiectele desfășurate și, ideal și în echipa de proiect
 • să dezvolte abilități practice elevilor mai degrabă decât transmiterea de informații
 • să vizeze elevii cu rezultate medii și dezvoltarea de activități care să atragă interesul elevilor pentru unul sau mai multe domenii ale științelor exacte
 • să fie colaborative: sunt încurajate colaborările între școlile din mediul rural și urban precum și între școli și diverse alte instituții

 

Nu încurajăm proiectele care promovează discriminarea de orice fel și care îngrădesc sau limitează accesul elevilor la învățarea prin experimentare și nu finanțăm proiecte cu caracter comercial.

 

Ce tipuri de activități ii plac lui Științescu?

 

 • aplicații practice și experimente
 • proiecte educaționale interdisciplinare pentru domeniile: astronomie, biologie, chimie, geografie, geologie, meteorologie, fizică, matematică, informatică, inginerie, tehnologie, arhitectură, mecanică, etc.
 • activități creative legate de meșteșuguri și arte cu ajutorul tehnologiei
 • activități de tipul do-it-yourself în domenii diverse precum: electronică, robotică, printare 3D, inteligență artificială, software, activități legate de meșteșuguri, broderie și artă computerizată;
 • Programe educaționale de tip peer learning (activități de învățare în echipă, învățare reciprocă de la elevi, la elevi, studenți – elevi, profesori sau specialiști cu elevi);
 • Evenimente care promovează educația pentru domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, matematică) precum: sesiuni de comunicare și competiții, expoziții, târguri de științe, tabere pentru elevi;
 • proiecte de cercetare ale elevilor în domeniile STE@M;
 • achiziționare de tehnologie, materiale, echipamente și instrumente educaționale etc.;
 • vizite ale elevilor în institute, muzee și laboratoare de cercetare;
 • spații educaționale dedicate tehnologiei pentru copii și tineri, echipate corespunzător care să servească ca un sediu permanent unde să se desfășoare cursuri,
 • ateliere practice din domeniul educației STEM; cluburi sau centre/hub-uri experimentale;
 • evenimente care promovează educația pentru științe și tehnologie (târguri, expoziții, tabere, competiții pentru elevi);
 • aplicații practice, experimente, materiale didactice și metode educaţionale inovative;

 

Ce nu îi place lui Științescu?

 

Științescu este un program care aduce aproape oamenii pasionați de științele exacte și care, la rândul lor, doresc să îi apropie pe cei tineri de frumusețea și aplicabilitatea lor.

 

Ceea ce înseamnă că Științescu evită, în mod special, următoarele tipuri de activități:

 • planuri de lecție sau proiecte didactice clasice;
 • schimburi de experiență și vizite de cercetare ale cadrelor didactice;
 • activități care nu presupun implicarea activă a elevilor în proiect.

 

EXEMPLE DE PROIECTE DIN DOMENIILE STEM CARE POT FI FINANȚATE( FĂRĂ A NE LIMITA LA ELE):

 

 

PENTRU MAI MULTĂ INSPIRAȚIE: www.stiintescu.ro

 

Exemple de costuri eligibile

 

Pentru buna derulare a proiectelor selectate pot fi acoperite cheltuieli precum:

 • Producție de materiale educaționale (include și materiale online, dezvoltare software,
  animații și materiale video);
 • Achiziții de echipamente, tehnologii, instrumente și materiale educaționale;
 • Achiziții de licențe software și servicii educaționale online;
 • Cheltuieli de coordonare și management de proiect și resurse umane (de exemplu: apelarea la experți pentru susținerea unor cursuri, ateliere, laboratoare etc.), dar nu mai mult de 15% din bugetul total al proiectului;
 • Consumabile: hârtie pentru imprimantă și flipchart, toner, dosare etc;
 • Achiziții de echipamente, tehnologii și materiale didactice;
 • Achiziţii de licenţe software şi servicii educaţionale online;
 • Multiplicare și distribuție de materiale educaționale tipărite;
 • Cheltuieli de cazare, transport / combustibil, masă, dar nu mai mult de 10% din bugetul total al proiectului;
 • Cheltuieli legate de evenimente (închiriere spaţii, echipamente etc.);
 • Cheltuieli de comunicare și promovare (design și multiplicare pentru materiale tipărite, dezvoltare și actualizare de site, blog etc.), dar nu mai mult de 15% din bugetul total al proiectului.
 • Sunt eligibile atât proiecte existente care și-au dovedit deja eficiența, cât și proiecte noi care au o justificare bine construită, corelată cu realitatea beneficiarilor direcți și indirecți.

 

Cheltuielile pentru achiziția de echipamente, tehnologii şi materiale didactice pentru dotarea școlilor, laboratoarelor, bibliotecilor sau a altor spaţii educaţionale sunt eligibile numai dacă proiectul include o componentă principală educațională bazată pe implicarea activă a elevilor, iar echipamentele achiziționate în timpul proiectului vor fi folosite pentru activități similare cel puțin 3 ani după finalizarea finanțării.

 

* Nota bene: Costurile efectuate în afara perioadei de implementare a proiectului și costurile care nu sunt direct legate de proiect nu pot fi acoperite.

 

Exemple de costuri neeligibile

 

 • costuri efectuate în afara perioadei de implementare
 • costuri care nu sunt direct legate de proiect

 

Cât și cum finanțează Științescu

 

Științescu apreciază și dorește să finanțeze proiecte ce își propun să stimuleze creativitatea și pasiunea copiilor și tinerilor pentru domeniile STE@M.

 

Pentru ediția 2019, Fondul Științescu Galați va finanța proiecte în limitele a cel puțin 5.000 lei și cel mult 10.000 lei per proiect.

 

Proiectele interdisciplinare sunt încurajate sa participe, primind puncte suplimentare în evaluare, putând primi un buget suplimentar (multiplu de 5.000 în funcție de numarul disciplinelor implicate).

 

Valoarea totală a FONDULUI ȘTIINȚESCU GALAȚI va fi anunțată public la momentul contractării proiectelor câștigătoare.

 

Fiecare inițiator (ONG sau grup de inițiativă) poate înscrie în concursul de proiecte Științescu până la 3 scrisori de intenție sau 3 aplicații complete, dar doar o singură aplicație va fi finanțată per aplicant.

 

Toate proiectele trebuie să aibă o componentă de comunicare, promovare și diseminare a activităților proiectului și a rezultatelor obținute.

 

Nu finanțăm proiecte cu caracter comercial și nici proiecte cu beneficiari singulari (burse).

 

Fundația Comunitară Galați nu va susține financiar, va evita susținerea prin orice alte mijloace și va înceta imediat orice suport și asociere cu persoane sau organizații angajate în activități de propagandă pentru discriminare, discurs bazat pe ură, violență sau instigare la ură sau violență, terorism sau instigare la terorism, nerespectarea regimului armelor și munițiilor sau instigare la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Cum aplici la Științescu

 

I Scrisoarea de intenție – scrisorile de intenție care detaliază ideea proiectului se depun până în data de 10 august 2019: https://bit.ly/2QnRU43 (website Științescu)

 

II Consultări scriere proiecte de finanțare – în perioada 10 iunie – 10 august în urma selecției ideilor de proiect care se încadrează în domeniile STE@M se vor organiza sesiuni de training și consultări care să susțină aplicanții să-și dezvolte proiectele.

 

III Cererea de finanțare

 

Procedura de depunere a cererilor de finanțare:

 

Înscrierea proiectelor se realizează prin intermediul unei cereri de finanțare care cuprinde: un formular de aplicare și un formular de buget.

 

Toate formularele sunt disponibile pe site-ul www.galati.stiintescu.ro și se completează de către aplicant în format electronic. Cererea de finanțare se trimite pe adresa: info@fundatiacomunitaragalati.ro cu titlul e-mail-ului Științescu 2.0_aplicatie_numele proiectului.

 

Aplicația va fi însoțită de CV-ul persoanei responsabile de coordonarea proiectului.

 

De asemenea, dacă ai și alte informații pe care dorești să le transmiți (de exemplu: descrierea detaliată a experienței tale și a colegilor din echipa de proiect în domeniul educației STE@M sau alte precizări suplimentare cu privire la desfășurarea activităților pe care le-ai planificat în proiect etc.), iar cele două formulare standard sunt limitative, te rugăm să adaugi și o anexă cu alte observații pe care o trimiți la aceeași adresă de e-mail.

 

Nota bene! În termen de maximum 48 de ore vei primi un e-mail de confirmare a înregistrării formularelor completate. În cazul neprimirii acestui e-mail, te rugăm să ne contactezi la telefon 0769.389.716 deoarece este posibil ca e-mailul tău să nu fi ajuns la noi.

 

Pe lângă documentele menționate mai sus, în cazul persoanelor juridice, la momentul contractării vom solicita și următoarele documente:

 

 • Copii după documentele de înființare (act constitutiv, statut, certificat de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, certificat de înregistrare fiscală, hotărâre judecătorească de înființare);
 • Certificat care să ateste lipsa datoriilor fiscale, eliberat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice;
 • Bilanţul contabil pentru anul fiscal anterior;
 • Extras din Registrul Asociatiilor și Fundațiilor în cazul ONG-urilor

 

Și dacă depui proiectul ca individ, pe lângă documentele menționate mai sus (formularul de înscriere și formularul de buget), pentru semnarea contractului de finanțare, vom solicita copie după actele de identitate, cazier fiscal și judiciar și, de asemenea, vom solicita de la școli sau de alte ONG-uri recomandări, prin care persoana fizică dovedește că are realizări în domeniul în care solicită finanțarea.

 

CUM VA SELECTA ȘTIINȚESCU PROIECTELE PRIMITE?

 

1. PRESELECȚIA IDEILOR DE PROIECT (scrisori de intenție) – de către echipa FCG
24 mai – 10 iunie

 

Această ETAPĂ ESTE OPȚIONALĂ, pentru a ajuta identificarea ideile de proiect potrivite Fondului. PUTEȚI trece direct la etapa de înscriere a formularului de aplicație, dacă sunteți pregătiți.

 

2. EVALUAREA CERERILOR DE FINANȚARE.
11 august – 09 septembrie

 

După depunerea formularelor de înscriere (formularul de aplicație și bugetul aplicației). În prima fază, echipa Fundației Comunitare va evalua eligibilitatea proiectelor, pe baza următoarelor criterii:

 

 • aplicația a fost trimisă în termenul limită stabilit, folosind formularul disponibil pe site-ul programului: https://galati.stiintescu.ro
 • cei care propun proiectul fac parte din categoriile eligibile;
 • proiectul adresează categoriile de beneficiari vizate prin program;
 • proiectul include mentori Științescu, conform condițiilor prezentului Ghid;
 • activitățile propuse sunt relevante pentru preferințele lui Științescu;
 • suma solicitată se încadrează în limitele precizate în Ghidul de finanțare;
 • durata de implementare a proiectului se încadrează în perioada prevăzută în Ghid.
 • suma solicitată se încadrează în limitele precizate în prezentul Ghid;
 • tipurile de cheltuieli respectă regulile de finanțare detaliate în fișa explicativă a bugetului, anexată prezentului Ghid.

 

Proiectele eligibile vor intra în a doua fază a evaluării, care va fi făcută de comitetul de selecție pe baza unei grile de evaluare (JURIU). Componența juriului va fi anunțată până la data de 10 august.
Fiecare proiect va fi punctat pe baza criterilor de evaluare.

 

Criterii de evaluare a proiectelor

 

Reperele evaluării proiectelor înscrise în concurs sunt:

 

 1. Inovaţie (proiectul aduce idei noi în maniera de predare/învățare a materiilor STE@M);
 2. Relevanță (proiectul contribuie prin activitățile sale la atragerea elevilor către domeniile STE@M);
 3. Metodologie (activitățile sunt descrise detaliat, modul de implementare este clar prezentat, proiectul conduce la formarea abilităților practice pe care Științescu își dorește să le dezvolte la copii și tineri);
 4. Coerenţă (obiectivele, activitățile, rezultatele și bugetul sunt bine corelate);
 5. Eficiență (resursele financiare și umane sunt alocate rațional și logic, calendarul și bugetul sunt realiste, detaliate și permit atingerea rezultatelor propuse).

 

Evaluarea proiectelor se va realiza prin acordarea, de către fiecare membru al juriului, a unui punctaj cuprins între 1 și 5 puncte pentru fiecare criteriu de evaluare. Astfel, 5 puncte este calificativul maxim pe care îl poate obține un proiect, pentru respectarea unui criteriu de evaluare.

 

Prin urmare, punctajul maxim pe care îl poate obține un proiect pentru îndeplinirea tuturor celor 5 criterii de evaluare, de la un singur membru al comitetului de jurizare, este de 25 puncte.

 

Un candidat poate trimite spre evaluare 3 idei de proiecte. În funcţie de calitatea proiectelor pe care le primește, Științescu acordă finanţare doar pentru unul dintre acestea.

 

Decizia comitetului de selecţie de a nu acorda finanţare unor proiecte este definitivă şi nu poate fi contestată de instituţia aplicantă sau de grupul sau persoana aplicantă.

 

Juriul Fondului Științescu

 

Membrii juriului sunt aleși din diverse domenii ale științelor, din medii de lucru sau învățământ divers. Prin imparțialitatea lor, experiența variată în domenii legate de apelul lansat, ei pot asigura un proces de selecție relevant pentru beneficiarii direcți ai proiectelor alese. Componența juriului va fi făcută publică până la expirarea perioadei de depunere a aplicațiilor.

 

*Juriul poate decide necesitatea organizării de interviuri cu aplicanții.

 

Modalități de plată

 

Suma acordată spre finanţare va fi plătită, de către Finanțator, în 2 tranșe: prima, după semnarea contractului de finanțare în baza aplicației și a bugetului, precum și orice altă anexă solicitată de Fundația Comunitară Galați. A doua și ultima tranșă din sumă, în valoare de 30% din valoarea finanțării, va fi transferată după depunerea unui raport intermediar narativ și financiar și după cel puțin o vizită de monitorizare a proiectului. Plata ultimei tranșe se va face în termen de 10 zile lucrătoare de la aprobarea raportului intermediar.

 

Cum implementează Științescu?

 

Organizațiile beneficiare vor prezenta rapoarte pe formulare standard (puse la dispoziție de Fundația Comunitară Galați), în condiţiile care vor fi precizate în contractul de finanţare şi vor permite evaluatorilor desemnaţi să aibă acces la documentele necesare estimării progresului proiectului. Proiectele vor fi monitorizate și evaluate inclusiv prin vizite la faţa locului, de către echipa Fundației Comunitare Galați.

 

La jumătatea perioadei de implementare a proiectului (februarie 2020), fiecare echipă va pregăti un scurt raport narativ al activităților desfășurate și al provocărilor întâmpinate până la momentul respective și un scurt raport financiar cu cheltuielile efectuate până la acea dată. La sfârșitul implementării proiectului (mai 2020), fiecare echipă va pregăti un raport narativ și un raport financiar, care vor conține următoarele tipuri de informații:

 

 • raportul narativ: cum s-a desfășurat proiectul și care au fost rezultatele cantitative și calitative;
 • raportul financiar: dovezi justificative ale cheltuielilor efectuate.

 

Echipa de la Fundația Comunitară Galați îți va fi aproape, pe toată durata implementării proiectului, cu sfaturi, recomandări și sprijin pentru completarea rapoartelor.

 

Persoană de contact pentru detalii suplimentare despre Științescu:

 

Irina Șerban-Atanasiu, Grant Manager Fundatia Comunitară Galați
irina@fundatiacomunitaragalati.ro
office: 0769389716

Termenul limită de trimitere a aplicațiilor pentru ȘTIINȚESCU GALAȚI 2.0 este de 10 august 2019, ora 23:59.

 

Descărcați formularul de proiect în format Microsoft Word (click aici) și formularul de buget în format Excel (click aici).

 

Le completați și apoi le trimiteți pe adresa de mail info@fundatiacomunitaragalati.ro cu titlul e-mail-ului Științescu 2.0_aplicatie_numele proiectului.

 

Aplicația va fi însoțită de CV-ul persoanei responsabile de coordonarea proiectului.