Cum te poti implica?

Poți alege între trei roluri din povestea lui Științescu:

 

1. Susținător Finanțator – construiește, susține și financiar programul Științescu. La rândul lui, susținătorul finanțator primește: vizibilitate și asocierea cu un proiect inovativ STEAM cu impact la nivel național; posibilitatea de a delega un membru care să participe în echipa de jurizare a proiectelor și acces direct la echipajul rachetei Științescu FCG. În, plus investiția susținătorului finanțator este dublată de către Fundația Româno-Americană.

Susține știința cu:

lei
Donează

 

2. Susținătorul Mentor ajută, prin creativitatea sa, la dezvoltarea de proiecte menite să stârnească interesul elevilor pentru științele exacte prin stimularea curiozității, imaginației și a lucrului în echipă. Susținătorul mentor își poate crea propria echipă de contributori (fie ei studenți, elevi, profesori sau alți pasionați ai științelor) care îl va ajuta în misiunea lui și, tot el, își poate stabili rolul în această echipă.

 

3. Susținătorul voluntar ajută echipele de proiect, aduce sugestii de locuri magice unde se pot desfășura activitățile Științescu, echipează atelierele de lucru cu materialele necesare, oferă una-doua mâini de ajutor în desfășurarea orelor Științescu. De asemenea, el va construi împreună cu echipa Științescu o rețea de oameni pasionați de științe, educație și filantropie.