SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Galați este un finanţator privat care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii gălățene– ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea comunității. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

 

În acelaşi timp, FCG pune la dispoziţia companiilor gălățene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul. Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice!

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.